2020-09-01 07:17:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Egy váratlan kiadás átmenetileg felboríthatja az életét

Napi horoszkóp szeptember 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az otthonával kapcsolatosan történhet most valami változás. Amennyiben hitelt, kölcsönt szeretne felvenni, ma érdemes felmérnie a terepet, mert rábukkanhat egy viszonylag kedvező ajánlatra.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A dolgok most megint az elképzelései szerint alakulnak ugyan, kiemelkedő sikert viszont továbbra sem fog tudni elérni... A jelentősebb bevételekre is várnia kell még, de egy kisebb összegre szert tehet.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy kellemetlen eset elronthatja a kedvét. Egy szerződést, amit végre szeretett volna tető alá hozni, megint nem sikerül megkötni, mert a főnöke vagy a partnerei akadályt gördíthetnek az útjába. Ennek is oka van!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halak jegyébe lépett. Megbízzák egy olyan feladattal, ami kedvére való. Maximálisan igénybe veszi a kreativitását, és végre megmutathatja általa, milyen egyéni megoldást talál egy problémára, ami a munkatársain korábban kifogott.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha hivatása kapcsolatban áll a nyilvánossággal, most bizony valósággal eláraszthatják munkával. Ha szokásához híven megint túlteljesít, hamar lemerítheti az energiakészletét. Itt az ideje változtatni ezen!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap az ön jegyében jár, a Hold a Halakban van. Pénz állhat a házhoz, vagy a hivatásával kapcsolatban történhet egy igen kedvező fordulat. Igaz, ez utóbbiért keményen meg kellett dolgoznia, de most, hogy végre bekövetkezett, nagy örömmel tölti el a dolog.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jogi ügyekben fejlemény várható. Szerencsére még tart a kedvező hatás, amely sikeressé teszi a hivatásában, és a szerelemben is megnyugvást hoz. Az egyetlen veszélyzóna most nem más, mint a közlekedés! Tartson be minden szabályt, és vezessen óvatosan.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Halak jegyén halad keresztül. Ha minden úgy történik, ahogy eltervezte, azt bizony elsősorban saját magának köszönheti. Egészen pontosan annak, hogy most is minden helyzetben megtalálja a megoldást – akár mások helyett is.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A hivatása és a család között kellene optimálisan megosztania magát. Mindkét életterületen gyors döntésekre lesz szükség, amit nagyon nehezére esik kivitelezni. Pedig enélkül most nem boldogul!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma vegyes hatások érik. Egy váratlan kiadás például átmenetileg felboríthatja az életét, viszont egy jó hír szinte azonnal helyre is billenti a lelki egyensúlyát. Most tényleg az a célravezető, ha sodródik az árral!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A magánélete kerül a fókuszba. Kénytelen is erre koncentrálni, mivel folyamatosan újabb és újabb váratlan helyzetekkel kell majd megbirkóznia. Ne idegeskedjen, inkább igyekezzen élvezni az izgalmas fordulatokat!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön mindent lelki oldalról közelít meg, a jegyén áthaladó Hold miatt pedig ez fel is erősödik, ezért is érinti rosszul, ha környezetének bármely tagja érzelmi hullámvölgybe kerül. Ma ez történik: az illető rosszkedvű és zárkózott lesz. Ne vegye magára a viselkedését!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: